Voorgerechten
Tapas to share
Sardientjes in blik “La perle des dieux“ millesimées 2018
Ansjovisfilet uit de cantabrische zee – toast
Crispy visreepjes – verse tartaar
Scampi rode biet panko (4st)
Ibericoham – Cebo de campo (100gr)
Kippeboutjes ( 8st)
Mini kaaskroketjes ( 8 st)
Gerookte zalm – tzaziki – toast 4st
Voorgerechten
Oesters creuzen nr2
Slaatje met garnaalkroketjes
Slaatje met kaaskroketjes
Slaatje met kalfszwezerikkroketjes
Slaatje scampi
Salade gegrilde gamba – citroenzout – verse kruiden
Scampi ”De Cruyscouter”
Carpaccio van rundsvlees – parmezaan – basilicum
Slaatje geitenkaas – vijgendressing – appel
Slaatje – burrata – diverse tomaatjes – basilicum – tomatengranola
Slaatje – vitello – tonnato – appelkapper – ruccola pijnboompitten
De voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden met frietjes of brood.
Mogen we beleefd vragen zich te beperken tot 4 verschillende gerechten