Voorgerechten

Tapas to share

Sardientjes in blik “La perle des dieux“ millesimées 2018

Ansjovisfilet uit de cantabrische zee – toast

Crispy visreepjes – verse tartaar

Scampi rode biet panko (4st)

Ibericoham – Cebo de campo (100gr)

Kippeboutjes ( 8st)

Mini kaaskroketjes ( 8 st)

Gerookte zalm  – tzaziki – toast 4st

 

Voorgerechten

Oesters creuzen nr2

Slaatje met garnaalkroketjes 

Slaatje met kaaskroketjes 

Slaatje met kalfszwezerikkroketjes

Slaatje scampi

Salade gegrilde gamba – citroenzout – verse kruiden

Scampi ”De Cruyscouter”

Carpaccio van rundsvlees – parmezaan – basilicum

Slaatje geitenkaas – vijgendressing – appel

Slaatje – burrata – diverse tomaatjes – basilicum – tomatengranola

Slaatje – vitello – tonnato – appelkapper – ruccola  pijnboompitten

 

De voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen worden met frietjes of brood.
Mogen we beleefd vragen zich te beperken tot 4 verschillende gerechten