Voorgerechten en salades als hoofdgerecht

6 oesters

9 oesters

– Salade – huisgemaakte kaaskroketten

-Salade – huisgemaakte garnaalkroketten

-Slaatje gebakken scampi – pijnboompitten – kruidensausje

-Slaatje geitenkaas – vijgen – honingdressing ( kan ook met spek)

-Slaatje  – gefrituurde visreepjes – tartaar

-Slaatje – gerookte zalm – kruidensausje – groentenspaghetti

-Carpaccio – rundsvlees – parmezaanse kaas – basilicum – toast

-Carpaccio van gerookte kip – caesardessing – parmezaan – ruccola

Penne – groene pesto – italiaanse ham – pijnboompitten – groene asperges 

Gepocheerd eitje – diverse tomaatjes – gerookte paling – garnaaltjes – basilicum – zeekraal 

Geconfijte tomaat –  buffelmozarella – baslicum – gezouten granola met rozemarijn

Gegrilde gamba – zeekraal – lookmayonaise

Kreeft gebakken of belle vue   ( babykreeft of kreeft 600 gr)

MOSSELEN ( begin juli )

natuur

witte wijn

met look en room