TRAITEUR 2018 – 2019

Restaurant De Cruyscouter
056/370200
Info@decruyscouter.be
————————————–

Wij wensen u een smaakvol 2019

 

-Garnaalkroketten € 3.00

– Kaaskroketten € 1.90

– Aardappelkroketten € 0.70 st.

– Roomaardappelen € 4.00 p.p

– Gevulde polderaardappel 2.00 st.

——————————————— 

 Aperitiefhapjes:

– Koude oesters € 2.00

– Warme oesters € 2.50

– Kippenboutjes € 0.80

-Mini kaaskroketjes € 0.80

Mini garnaalkroketjes € 00.90

– Koude hapjes € 2.00

– Warme hapjes € 2.00

————————————————– 

Soepen 1/2l p.p.

– Garnalensoep € 7.00 p.p.

– Witloofroomsoep € 6.00 p.p.

– Tomatensoep met balletjes € 6.00p.p.

—————————————————————————–

 Koude voorgerechten

Terrine / ganzenlever / italiaanse ham /crumble peperkoek / brioche € 16.00

– Carpaccio rund / ganzenleverkrul /parmezaan / ruccola € 15.00

Slaatje kreeft  / mango   / kroepoek / daikon cress  /

  € 20.00

Gerookte heilbot  / tartaar van langoustines / avocado / verse kruiden  / algensalade € 18.0

Carpaccio van st. jacobsvrucht , passievrucht ,

salty fingers € 16.00

——————————————————————- 

Warme voorgerechten

– Scampi “De Cruyscouter”(pikant) €14-.00

– Gebakken ½ kreeft / dragon /  koraalboter € 20.00

-Lauwe kreeft /  sjalottenvinaigrette,/

 tomatenblokjes /basilicum € 20.00

Pasta parels – butternut – parmezaan –

gebakken kabeljauwangetjes – rucola cress € 16.00

 ———————————————————

 Hoofdgerechten vis

Omberfilet / risotto /wokgroentjes /

 saffraansaus € 22.00

Gebakken kabeljauwwangetjes /

 mixt van 4 seizoenengroentjes / waterkerssaus € 23.00

Zalm / coquille /groentenspaghetti / € 20.00

—————————————————————- 

 Hoofdgerechten vlees

– Suprème van fazant 1/2/  witloof € 24.00

– Hertenkalffilet / veenbessensaus €32.00

– Lamsschenkel / provencaalse groentjes € 24.00

– Coq au vin 1/2/ grootmoeders wijze € 20.00

– Kalkoenrolletje / spek  € 20.00

Waterzooi van kip / julienne groentjes € 20.00

Ontbeend gevulde kwartel € 22.00

——————————————————- 

De hoofdgerechten  zijn voorzien

 van warme  groentjes

Keuze van de aardappelen:

Duchesseaardappelen, gevulde polderaardappel

kroketten of  roomaardappelen

 

Dessert

—–

Glaasje panna cotta / mango /

witte chocolade mousse € 7.00

 Kaasbord / garnituur / notenbrood  € 9.00

 —–

Er kan besteld worden ten laatste tot

21dec. en 28 dec.

De bestellingen kunnen afgehaald worden

 op 24 dec.en 31 dec.ts.14h – 16h

op 25 dec. en 1 jan. ts. 10h30 – 11h30

 056/370200   of

info@decruyscouter.be